Hae
EtusivuMeJäsenet ja jäseneksi liittyminenTuottajayhteisöön liittyminen

Tuottajayhteisöön liittyminen

Yksittäinen tuottaja, ajoneuvojen ammattimainen maahantuoja tai ammattimainen välittäjä voi hoitaa kierrätysvelvollisuutensa liittymällä tuottajayhteisön jäseneksi tekemällä Suomen Autokierrätys Oy:n kanssa tuottajayhteisön jäsensopimuksen.

Tuottajayhteisö tekee tuottajan liittymisestä ilmoituksen Pirkanmaan ELY-keskukselle sopimuksen hyväksymistä ja tuottajatiedostoon merkitsemistä varten.

Tuottajayhteisön liittymismaksu

Tuottajayhteisön liittymismaksu määräytyy liittymistä edeltävän kalenterivuoden aikana maahantuotujen ja Suomessa rekisteröityjen henkilö- ja pakettiautojen määrän mukaan seuraavasti:

Maahantuotujen autojen määräLiittymismaksu €
≤ 49300
50-99600
100-1991200
200-9991500
≥10002000

Jäsenhakemus

Suomen Autokierrätys Oy:n jäsenyyttä hakeva tuottaja täyttää sähköisen jäsenhakemuksen klikkaamalla oheista linkkiä tai tulostaa hakemuksen tästä linkistä, täyttää lomakkeen ja palauttaa sen Suomen Autokierrätys Oy:lle sivun alalaidassa näkyvään osoitteeseen. Jäsenyyttä hakevalle tuottajalle toimitetaan sen jälkeen sopimus allekirjoitettavaksi.

Täytä sähköinen jäsenhakemus tästä

Tulostettava jäsenhakemus

Tuottajayhteisön jäsenmaksu

Tuottajayhteisön jäsenen vuotuinen maksuosuus riippuu edellisenä vuonna maahantuotujen (Suomen markkinoille saatettujen) autojen määrästä. Suomen Autokierrätys Oy toimittaa jäsenmaksun määräytymistiedot jäseneksi hakevalle erikseen.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä

Suomen Autokierrätys Oy © 2019